Események betöltése
' . $tax->name . '
'; } }*/ ?> ', '' ); ?>

5 alkalom a modern magyar gasztronómia szerelmeseinek

A 2019-es évben nagy sikerrel megtartott kurzusokat ismét egy 5 alkalmas workshoppal folytatjuk.

A rendhagyó sorozatot 2020-ban ott folytatjuk Széll Tamással, ahol idén abbahagytuk. Ismét egy-egy témát dolgozunk fel minden alkalommal, ahol a minőségi alapanyagok, az átfogó technikai és technológiai megoldások állnak a középpontban, de ezek minden alkalommal konkrét receptekben is formát öltenek.

A szándékunk továbbra is az, hogy mindenki számára elérhetővé és könnyen használhatóvá tegyük mindazt, amit a mai konyhaművészetből érdemes és szükséges a háztartásokba beemelni. Elsősorban ismét a magyar konyha klasszikus ételein mutatjuk be, azok eredetiségét a mai igényekre szabva, a hagyományt tisztelve, de az új irányokkal, megoldásokkal gazdagítva.

Workshop

Legyél Te is Széll Tamás „csapatának” tagja 5 alkalomra, és sajátítsd el a 21. század technikáit, megoldásait, hogy a hagyományos ízek örökké velünk éljenek!

Időpont és tematika

2020. január 12., vasárnap

Hidegkonyha/Roast beef francia salátával, házi majonézzel, Töltött tojás, Rillette, Sült kacsamáj zsírjában, hagymalekvárral

2020. január 26., vasárnap

Húsok/ Egészben sült bárány lapocka kecskesajtos kusz-kusszal, Rozé kacsamell vörösboros körtével-sült lilakáposztával, Egészben sült gödöllői csontozott-kötözött csirke, vele sült burgonyával

2020. február 2., vasárnap

Halak/ Harcsa bontás -  Harcsapörkölt frissen készült házi túróscsuszával, Rizottó -  kagyló-hal raguval, Spenót Orly tökehallal, Vörös tonhal Ceviche

2020. február 16., vasárnap

Főzelékek/ Burgonyafőzelék stefánia vagdalttal sertés hálóban sütve, Borsófőzelék sült hátszínnel és tükörtojással, Paradicsomos káposzta bárányfasírttal

2020. március 1., vasárnap

Tészták/ Házi gyúrt tészták- carbonara és paradicsomos spagetti, Töltött tészták: Ravioli kecskesajttal és tojássárgájával, Slambuc

Az egyes alkalmak időtartama min. 6 óra. Tervezett kezdési időpont: 10:00 óra.

A résztvevők az egyes metódusokat 2-4 fős munkacsoportokban, 8 fős munkapultoknál, önállóan, de folyamatos szakmai felügyelet és irányítás mellett, ugyanazon eszközkészlet és alapanyag biztosítása mellet végzik. A munkacsoportok összeállítása véletlenszerűen történik, kivéve, ha az együtt érkező résztvevők külön kérik, hogy egy munkacsoportba kerüljenek.

A Workshop helyszíne

GastroArt-Electrolux Élménykonyha
Central Passage, 1061 Budapest, Király u. 8-10., első emelet 34.
Parkolási lehetőség az épület alatti mélygarázsban.

Ár és információk

Workshop ára

300.000 Ft + Áfa (381.000 Ft)/fő 2019. december 20-ig történő befizetés esetén

350.000 Ft + Áfa (444.500 Ft) /fő 2019. december 20. után történő befizetés esetén

A workshop díja magában foglalja az 5 alkalmas, alkalmanként min. 6 órás tematikus képzés minden költségét (helyszín, alapanyagok, eszközök), valamint a képzés során elhangzó receptek és technológiák nyomtatott formában történő átadását, illetve 1 db névre szóló kötényt. A workshopok alatt korlátlan ásványvíz, szóda és házi szörp fogyasztható.

Széll Tamás somlói galuskája
Résztvevők létszáma

min. 24 fő – max. 32 fő

Részvételi feltételek

A workshopon minden 18. életévét betöltött személy kizárólag a teljes részvételi díj előzetes befizetését követően, saját felelősségére vehet részt. A résztvevők vállalják, hogy tevékenységükkel nem zavarják vagy veszélyeztetik a többi résztvevő biztonságát és az elsajátítani kívánt ismeretek megszerzését.

A befizetésről, a számla mellett, névre szóló, sorszámozott részvételi kupont állítunk ki, melyet a résztvevőknek minden alkalommal magukkal kell hozniuk. A kupon korlátozás nélkül átruházható, de csak abban az esetben, ha erről az adott alkalom előtt legalább 24 órával előzetes írásbeli értesítést kapunk.

A workshop magyar nyelven kerül megtartásra.

Igény esetén egyszerre több workshopot is indítunk ugyanazon tematikával.

A meghirdetett tematika menet közbeni módosításának, változtatásának jogát a szervező fenntartja magának!

Új magyar klasszikusok workshop Széll Tamással 2.0
Lemondási feltételek

A workshop részvételi díjának befizetését követően a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni, kivéve, ha az adott kurzus létszámhiány miatt nem indul el. Ebben az esetben a befizetett részvételi díjat a kurzus elmaradásáról szóló írásbeli tájékoztatást követő 8 munkanapon belül visszautaljuk, vagy felajánljuk annak lehetőségét, hogy azt más Széll Tamás által vezetett program részvételi díjába beszámítjuk.

Amennyiben az egyes workshop időpontok nem kerülnek megtartásra technikai probléma vagy betegség miatt, minden esetben pót időpontot ajánlunk fel a részvevőknek, vagy visszafizetjük az adott alkalomra eső arányos részvételi díjat.

Új magyar klasszikusok workshop Széll Tamással 2.0

Jelentkezés

Az alábbi form kitöltésével lehetséges.
A jelentkezés regisztrálásáról visszajelzést küldünk, egyben megadjuk a további teendőket!

A workshopot a PP Project Rendezvényszervező Kft. (Címe:1131 Budapest, Unoka u. 62., Adószáma: 11816074-2-41, Képviselő: Pongrácz Péter) hirdeti és valósítja meg. Ezért bármilyen a programmal kapcsolatos tevékenység, azon való részvétel kizárólag ezzel a céggel fennálló érvényes megállapodás birtokában és írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

Felvilágosítás és információ: info@gastroart.hu / +36 30 709 3330