Események betöltése
' . $tax->name . '
'; } }*/ ?> ', '' ); ?>

amit homárról, osztrigáról és kagylóról tudni érdemes

Széll Tamás vezetésével ismered meg ezeket a különleges alapanyagokat ezen az egy alkalmas kurzuson. A hangsúlyt az átfogó kép kialakítására, praktikus kezelési tanácsokra helyezzük, ami a tárolástól, feldolgozáson át az alap receptekig tart.

Szeretnénk elérni, hogy elmúljon a félelmed, megszűnjenek a fenntartásaid, ha lehetőséged nyílik barátaidnak, családtagjaidnak egy jó homárból, vagy kagylóból készült fogást készíteni, esetleg osztrigával kívánod szeretteidet meglepni.

Akár a közelgő ünnepekre, akár jeles napokra a tengeri finomságok közkedvelt fogások lesznek vendégváró asztalodon!

A program összeállításánál kimondottan arra törekedtünk, hogy a kiskereskedelemben fellelhető alapanyagokat ismertessünk meg veletek. Partnerünk a Budaörsi Halpiac kínálatában minden a workshopon megismert tétel megtalálható és beszerezhető.

Workshop

Természetesen a rendhagyó alapanyagok, rendhagyó tudást igényelnek, de nem rendkívüli képességeket. Bízz magadban és jelentkezz erre a különleges, gyakorlati oktatásra, hogy a továbbiakban Te is biztos kézzel, átfogó ismeretek birtokában nyúlj ezekhez a különleges alapanyagokhoz!

Mindehhez megítélésünk szerint a megfelelő hozzáálláson, nyitottságon, ráfordítandó időn kívül, már csak a gyakorláshoz szükséges elégséges és kiváló minőségű alapanyagra és egy felkészült oktatóra lesz szükséged.

Mi mindenről garantáltan gondoskodunk!

Csatlakozz hozzánk ezen a rendhagyó programon és tedd magadévá Széll Tamás hétköznapokon is „extra” fogásait!

Időpont és tematika

2019. december 1., vasárnap, 10.00

Homár bontása, előkészítése – Homár thermidor, Osztriga szakszerű bontása, kezelése – Osztriga frissen és gratinírozva, Tőkehal szakszerű előkészítése –Egészben sült atlanti tőkehal kagylóragúval, Szent Jakab kagyló szakszerű bontása és sütése - Szt. Jakab kagyló pirítva, karfiollal

A workshop időtartama min. 6 óra.

A résztvevők az egyes metódusokat 2-4 fős munkacsoportokban, 8 fős munkapultoknál, önállóan, de folyamatos szakmai felügyelet és irányítás mellett, ugyanazon eszközkészlet és alapanyag biztosítása mellet végzik. A munkacsoportok összeállítása véletlenszerűen történik, kivéve, ha az együtt érkező résztvevők külön kérik, hogy egy munkacsoportba kerüljenek.

A Workshop helyszíne

GastroArt-Electrolux Élménykonyha
Central Passage, 1061 Budapest, Király u. 8-10., első emelet 34.
Parkolási lehetőség az épület alatti mélygarázsban.

Ár és információk

Workshop ára

105.000 Ft + Áfa (133.350 Ft)/fő 2019. november 25-ig történő befizetés esetén

120.000 Ft + Áfa (152.400 Ft) /fő 2019. november 25. után történő befizetés esetén

A workshop díja magában foglalja az 1 alkalmas, min. 6 órás tematikus képzés minden költségét (helyszín, alapanyagok, eszközök), valamint a képzés során elhangzó receptek és technológiák nyomtatott formában történő átadását, illetve 1 db névre szóló kötényt. A workshop résztvevőinek személyenként a következő minimum mennyiségeket biztosítjuk a felsorolt alapanyagokból: 1 db kb. 0,5-0,6 kg-os kanadai homár, 2-2 db Belon, Gillardeau, Krystale osztriga, 0,2 kg tőkehal java, 0,2 kg Vongole kagyló, 0,3 kg Szent Jakab kagyló. A workshop alatt korlátlan ásványvíz, szóda és házi szörp fogyasztható.

Résztvevők létszáma

min. 24 fő – max. 32 fő

Részvételi feltételek

A workshopon minden 18. életévét betöltött személy kizárólag a teljes részvételi díj előzetes befizetését követően, saját felelősségére vehet részt. A résztvevők vállalják, hogy tevékenységükkel nem zavarják vagy veszélyeztetik a többi résztvevő biztonságát és az elsajátítani kívánt ismeretek megszerzését.

A befizetésről számlát állítunk ki, melyet a résztvevőknek legkésőbb a helyszínen adunk át. A részvételi lehetőség korlátozás nélkül átruházható, de csak abban az esetben, ha erről az adott alkalom előtt legalább 24 órával előzetes írásbeli értesítést kapunk.

A workshop magyar nyelven kerül megtartásra.

Igény esetén egyszerre több workshopot is indítunk ugyanazon tematikával.

A meghirdetett tematika menet közbeni módosításának, változtatásának jogát a szervező fenntartja magának!

Lemondási feltételek

A workshop részvételi díjának befizetését követően a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni, kivéve, ha az adott kurzus létszámhiány miatt nem indul el. Ebben az esetben a befizetett részvételi díjat a kurzus elmaradásáról szóló írásbeli tájékoztatást követő 8 munkanapon belül visszautaljuk, vagy felajánljuk annak lehetőségét, hogy azt más Széll Tamás által vezetett program részvételi díjába beszámítjuk.

Amennyiben az egyes workshop időpontok nem kerülnek megtartásra technikai probléma vagy betegség miatt, minden esetben pót időpontot ajánlunk fel a részvevőknek, vagy visszafizetjük az adott alkalomra eső arányos részvételi díjat.

Jelentkezés

Az alábbi form kitöltésével lehetséges.
A jelentkezés regisztrálásáról visszajelzést küldünk, egyben megadjuk a további teendőket!

A workshopot a PP Project Rendezvényszervező Kft. (Címe:1131 Budapest, Unoka u. 62., Adószáma: 11816074-2-41, Képviselő: Pongrácz Péter) hirdeti és valósítja meg. Ezért bármilyen a programmal kapcsolatos tevékenység, azon való részvétel kizárólag ezzel a céggel fennálló érvényes megállapodás birtokában és írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

Felvilágosítás és információ: info@gastroart.hu / +36 30 709 3330